4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Vesting Finance Holding


  Specialisme: Incasso
  Adres: Bonairelaan 4
  Postcode: 1213 VH
  Woonplaats: HILVERSUM
  Telefoon: 035-7999100
  Email: info@vestingfinance.nl

  Vesting Finance

  Vesting Finance is een innovatieve, ambitieuze en professionele organisatie voor credit management. Al sinds 1996 helpen wij klanten in heel Nederland om meer rendement uit hun omzet te halen. Ons geheim? Teamwork!

  Diensten en specialisten voor credit management
  Wilt u uw handel bevorderen? De continuïteit en groei van uw organisatie veilig stellen? Werkkapitaal beschikbaar houden? Dan is het zaak uw vorderingen tijdig te innen! Wij bieden u alle mogelijke diensten en advies voor credit management. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het traject geheel of gedeeltelijk van u overnemen. U kunt er ook voor kiezen om onze vakspecialisten in huis te halen (vast of tijdelijk).

  Sterk in het minnelijk traject
  Vorderingen incasseren is vakwerk. Het gaat tenslotte niet alleen om uw commercieel belang, maar ook om uw reputatie. Daarom ligt onze focus op het minnelijk traject. Wij benaderen uw debiteuren daadkrachtig maar wel zorgvuldig. En altijd in lijn met uw beleid en wensen. Zijn juridische stappen onvermijdelijk? Dan adviseren wij u over de haalbaarheid en kunnen wij ook het gerechtelijk traject geheel voor u afhandelen.

  Innovatief, kordaat en transparant
  Wij bieden u credit management waarbij we mensen, systemen en middelen innovatief inzetten. Dit combineren wij met een snelle en kordate aanpak. Zo verhogen wij de incassoscore. Natuurlijk wilt u wel weten hoe de zaken ervoor staan. Daarom bieden wij u optimale transparantie via Vesting Online. U kunt tot op detailniveau al onze acties en de resultaten daarvan volgen.

  Snel en flexibel maatwerk
  Dankzij ons eigen Service Center kunnen wij u snel en flexibel maatwerk leveren. Daarbij zijn wij niet afhankelijk van externe partijen; wij zetten onze eigen ICT-specialisten in. Zo kunnen wij, naast onze specialismen als Overheid, Financials, MKB, Vastgoed en High volume BtoC, ook elke andere organisatie een maatwerkoplossing bieden. Ook aan u!

  Hoogste kwaliteit
  U vindt in ons een professionele en betrouwbare partner. We beschikken over het Incasso Keurmerk en we houden ons strikt aan de gedragscodes en richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen (NVI), waarvan wij lid zijn. Vesting Finance maakt onderdeel uit van InVesting. InVesting behoort tot de grootste credit managementorganisaties van Nederland.