4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Verhaegen & Partners


  Verhaegen & Partners
  Specialisme: debiteurenbeheer en incasso
  Adres: Hoofdstraat 68
  Postcode: 7901 JS
  Woonplaats: HOOGEVEEN
  Telefoon: 0528-760007
  Email: incasso@verhaegenenpartners.nl

  Wij zijn een toonaangevend incassobureau dat al uw debiteurenbeheer en incasso problemen oplost. Wij zijn uw steun en toeverlaat en beschikken over ervaring en kennis. Bestaande incasso problemen lossen wij op door eenvoudig en pragmatisch te denken. Natuurlijk moet uw incasso opdracht snel en secuur worden uitgevoerd om voor u het optimale resultaat te garanderen.

  Verhaegen & Partners Incasso B.V. werkt samen met grote gerechtsdeurwaarders kantoren en, voor uw juridische zaken, met een aan ons kantoor gelieerd advocatenkantoor. Dit betekent dat ons werk niet eindigt bij een incasso maar dat wij u begeleiden in het hele gerechtelijke traject mocht dit nodig zijn.

  Verhaegen & Partners Incasso B.V. houdt als geen ander uw commerciële belangen in de gaten. U gebruikt niet gelijk het zware middel van de gerechtsdeurwaarder, waarna uw (weliswaar niet betalende) relaties geen zaken meer met u willen doen. Immers, onder de juiste voorwaarden kan het wel prettig zijn uw relatie in stand te houden. Onze ervaren incasso experts houden in het oog dat uw medewerkers niet zo bekend zijn op incasso gebied als wij dat zijn, en communiceren naar hen in begrijpelijke taal.

  Gezien onze expertise zijn wij als geen ander in staat om de kosten binnen de perken te houden. In het minnelijke traject werken wij op “no cure no pay“ basis. In alle andere gevallen hanteren wij de tarieven zo met u overeengekomen. Wij hebben speciale tarieven afgesproken met de gerechtsdeurwaarder en het aan ons gelieerde advocatenkantoor.

  Dus neem snel contact op voor het maken van een afspraak.