4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Sticht. Derdengeld. Ariens, Witkamp & Schoonderbeek Advoc.


  Specialisme: Incasso
  Adres: Utrechtseweg 15
  Postcode: 3811 NA
  Woonplaats: AMERSFOORT
  Telefoon: 033-4637727
  Email: info@ariensadvocaten.nl

  INCASSO

  Veel bedrijven kennen maar al te goed de niet betalende klant. Openstaande debiteuren hebben een negatieve invloed op de liquiditeit van de onderneming. Het is daarom van belang de betalingstermijnen zo kort mogelijk te houden en tijdig actie te ondernemen wanneer rekeningen langer blijven openstaan en betalingstermijnen worden overschreden.

  Vaak wordt vergeten tijdig de rente in rekening te brengen en aanspraak te maken op incassokosten, die verschuldigd worden door degene die niet of te laat betaalt.

  Ons team voert allerlei incasso trajecten uit, te beginnen met ingebrekestellingen, zonodig gevolgd door het voeren van een incassoprocedure, al dan niet met een conservatoir beslag op banktegoeden, bedrijfsinventaris of inboedel om de betaling zeker te stellen, met als doel de uitstaande bedragen snel en volledig te innen. Ook kan het faillissement worden aangevraagd van degene die niet betaalt. Er wordt gebruik gemaakt van alle beschikbare executiemiddelen. Daarvoor beschikken wij over goede contacten met verschillende deurwaarderskantoren.

  Ons kantoor heeft een ruime ervaring opgebouwd in de brede incasso praktijk en beschikt over expertise in het procesrecht op allerlei rechtsgebieden en in vele verschillende zaken.