4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Stevens Incassodiensten

  Specialisme: Incasso
  Adres: Scheldestraat 75
  Postcode: 1442 SC
  Woonplaats: PURMEREND
  Telefoon: 0299-770179
  Fax: 0299-773199
  Email: info@stevensincasso.nl

  Welkom:

  Wanneer u als zelfstandig ondernemer bezig bent met uw vakgebied wilt u zich geen zorgen maken over uw financiële positie. Helaas is dit niet altijd mogelijk en de huidige economie maakt het er ook niet makkelijker op. Ondernemers krijgen het steeds moeilijker wat resulteert in steeds meer faillissementen. Ruim een kwart daarvan is het directe gevolg van niet betalende klanten. Ruim 70% van de ondernemers moet regelmatig afschrijven op dubieuze debiteuren en ruim 45% van de ondernemers komt door wanbetalers in financiële problemen. Bovendien blijft ruim 65% van de ondernemers diensten leveren aan niet-betalende klanten.

  Uiteraard wil geen enkele ondernemer streng toezicht houden op haar “goede” klanten. Maar hoe goed zijn deze klanten nu eigenlijk? Wij hanteren het principe “een goede klant is een betalende klant”. Een goede debiteurenadministratie is essentieel voor de liquiditeiten van uw onderneming. Daarom is het van groot belang om een consequent debiteurenbeleid te voeren. Stevens Incassodiensten is u daarbij graag van dienst.