4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Smaal Finance Incasso

  Specialisme: Incasso, Debiteur
  Adres: Eglantierbaan 51
  Postcode: 2908 LV Capelle aan den IJssel
  Telefoon: 010-2887799
  Email: info@smaaladvies.nl

  Wij bieden u de zekerheid en professionaliteit.

  Discreet, professioneel en doeltreffend, benaderen wij uw niet betalende debiteur. Wij profileren ons, in de markt, op het gebied van een vlotte incassering, resultaat gerichtheid en het behoud van de klant.

  Een NVI-lid, voldoet aan alle gestelde strenge eisen, normen van kwaliteit, dienstverlening, soliditeit en betrouwbaarheid. Wij werken conform de gedragscode en regels van het NVI en worden wij jaarlijks getoetst op ons vakbekwaamheid door onafhankelijke instanties waaronder het keurmerkinstituut en accountants. Het naleven van de gedragscode wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de NVI, en zijn onafhankelijke organisaties en bestuursleden binnen de Raad van Toezicht.

  Alle betalingen van uw debiteuren gaan via de ‘Stichting Beheer Derdengelden Smaal Finance Incasso’. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle financiële afwikkeling.

  Met ons, als incasso-onderneming, incasseert u kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Het NVI- Incasso-keurmerk is in samenspraak met het Nederlandse Keurmerkinstituut ontwikkeld. Bovendien is er veelvuldig contact met de overheid, diverse consumentenorganisaties VNO en andere partijen.

  Incasso

  Een incassotraject leidt niet altijd direct tot een betaling. Smaal Finance Incasso BV start dan, uiteraard in overleg met u, een buitengerechtelijke en gerechtelijke procedure. De vordering wordt hierbij aan de rechter voorgelegd. Smaal Finance Incasso BV draagt er zorg voor dat de gerechtelijke procedure soepel verloopt en goed wordt begeleid. Ons doel is het verkrijgen van uw gelijk.

  Als uw debiteur niet betaald heeft in de buitengerechtelijke fase en u heeft besloten tot het nemen van verdere rechtsmaatregelen, dan wordt de zaak voorgelegd aan de rechter. De gerenommeerde advocaten en gerechtsdeurwaarders waar wij mee samenwerken, voeren dan voor u de procedure.

  Uiteraard houden wij u gedurende de procedure op de hoogte van de ontwikkelingen in de zaak. U betaalt bij ons een jaarlijkse bijdrage van € 150,00 exclusief 19% BTW, daarvoor kunt u een geheel jaar lang gebruik maken van al onze juridische- en incassodiensten.

  Wat kunt u voor dit bedrag van ons verwachten?

  Wij ondersteunen u bij:

  – conflicten en geschillen, controle arbeidsovereenkomsten;

  – advies of ondersteuning bij ontslagprocedures en aansprakelijkstelling(en)

  – controle van proforma overeenkomsten, contracten, betalings- en leveringsvoorwaarden;

  – betwisten van onterechte vorderingen en/of bemiddeling met crediteuren;

  – incassodiensten conform no cure no pay, buitengerechtelijk (conform Rapport voorwerk II);

  – begeleiding bij het opstellen van juridische correspondentie.

   

  Verloopt de incasso succesvol dan verhalen wij uiteraard de kosten op de debiteur en ontvangt u het gehele bedrag van uw vordering. “No Cure No Pay”. Deze dienst hoeft u in eerste instantie, in de buitengerechtelijke fase, dus niets te kosten. Als niet alle kosten op de debiteur te verhalen zijn, dan betaalt u ons alleen een klein (provisie) percentage van de gemaakte gerechtelijke kosten.

  Indien de procedure ondanks al onze inspanningen geen resultaat oplevert of voortijdig wordt afgebroken vanwege onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld faillissement) dan factureren wij u slechts een gering bedrag van de werkelijk gemaakte gerechtelijke kosten.

  Juridisch advies

  U kunt ons ook benaderen voor juridisch advies, schuldsanering, ontslagrecht, scheidingsrecht en geschillen. Soms vergt een ingewikkelde vordering of conflict meer dan alleen een incassotraject. In dat verband werken wij samen met gerenommeerde advocaten en gerechtsdeurwaarderkantoren die u rechtstreeks contacten.

  Conflicten en Geschillen

  Voor het ontstaan van een conflict en/of geschil is niet veel nodig. Uit ervaring is gebleken dat vele bedrijven en of particulieren niet voldoende expertise in huis hebben hoe bepaalde kwesties op te lossen. Vaak wordt door beide partijen een advocaat ingeschakeld en brengt dit in sommige gevallen hoge kosten met zich mee. Onze juristen begeleiden en helpen u om te komen tot een voor u aanvaardbare schikking alsmede deze kwestie(s) in den minne op te lossen.

  Schuldsanering

  Heeft u op dit moment financiële zorgen door een beslissing die verkeerd uitpakt, externe factoren, een crediteur die maar op uw nek blijft zitten of een debiteur die beloofd te betalen en vooralsnog niet betaald?

  Hoe eerder en hoe overtuigender u er voor kiest om ons advies in te winnen, des te groter zijn uw kansen op een goede en zelfstandige toekomst.

  Aarzelt u dus niet en wordt lid van onze organisatie.

  Smaal Finance Incasso BV helpt en begeleidt u doormiddel van de contacten die wij hebben. Wij onderhandelen voor u met de crediteur en/of debiteur en proberen een faillissement welke boven uw hoofd hangt weg te trekken. Wij werken samen met goede gerenommeerde advocaten en financieringsinstellingen tegen lage tarieven.