4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Reinders + Slagman Incasso


  Specialisme: Gerechtsdeurwaarders, Incasso
  Adres: Francois HaverSchmidtwei 2
  Postcode: 8914 BC
  Woonplaats: LEEUWARDEN
  Telefoon: 085-7733002
  Email: info@rsgdw.nl

  Welkom

  De gerechtsdeurwaarderpraktijk van Reinders + Slagman ziet als haar primaire taak, de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder, als openbaar ambtenaar. Dat gebeurt met de bezieling en het verantwoordelijkheidsgevoel die bij dat ambt passen. Dat is voor opdrachtgevers en justitiabelen een waarborg voor onze identiteit, kwaliteit, taak- en normbesef.

  Tot primaire taak van de gerechtsdeurwaarder behoren de ambtelijke werkzaamheden. De opsomming van deze taken is zeker niet limitatief maar als wij er enkele noemen dan zijn de bekendste het oproepen bij dagvaarding van partijen om voor de rechter te verschijnen en het betekenen en middels beslag ten uitvoer leggen van vonnissen. De gerechtsdeurwaarder is een belangrijke schakel in ons rechtsbestel en om die reden is de taakstelling vastgelegd en geborgd in de Gerechtsdeurwaarderswet.

  Reinders + Slagman gerechtsdeurwaarders voeren de ambtelijke werkzaamheden zelf uit in de provincies Fryslân, Groningen, Drenthe, Overijssel en de Noordoostpolder, en beschikken over een netwerk van collega’s in de rest van Nederland die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en slagvaardigheid. Wij sturen de collega’s aan maar voor U, als opdrachtgever, blijven Reinders + Slagman het aanspreekpunt.