4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Rechtnet advocaten

  Juridische bijstand en advies zijn altijd mooi meegenomen. Zeker van de advocaten van Rechtnet, die altijd precies weten waarmee ze u het beste van dienst kunnen zijn. Onze advocaten zijn universitair geschoold en hebben naast een professionele werkhouding ook een heleboel ervaring opgedaan. Zo kunnen ze u altijd helpen, 350-001 wat uw juridische wensen ook zijn. Rechtnet is gespecialiseerd in incasso’s en dient ook als incassobureau. Onze vakkundige incasso advocaten hebben een slagingspercentage van ruim 85% en daar zijn wij natuurlijk trots op. Maar niet alleen voor incassoprocedures kunt u bij ons terecht. Rechtnet heeft u nog veel meer te bieden, zoals juridische advies bij ontslag op staande voet en bij het aanvragen van faillissementen.

  Ontslag op staande voet

  Wij kunnen u helpen als u op staande voet ontslagen bent of als u iemand op staande voet heeft ontslagen of dreigt te ontslaan. Zo’n direct einde aan een arbeidsovereenkomst is een serieuze maatregel en vereist uitzonderlijke omstandigheden. U moet iemand snel ontslaan nadat de omstandigheden zijn ontstaan om het als dringend te kunnen beoordelen, maar u kunt iemand wel enkele dagen schorsen terwijl uw juridisch advies zoekt.
  ISC CISSP
  Wij adviseren u graag. Als u op staande voet bent ontslagen adviseren wij om altijd juridisch advies te zoeken en om zo snel mogelijk een uitkering of ander inkomen te bemachtigen.

  Faillissementen

  Als u een eigen bedrijf heeft dan wilt u natuurlijk graag dat uw bedrijf het goed doet. Helaas is dat niet voor alle bedrijven weggelegd in onze liberale markt. Het kan dus zijn dat uw bedrijf slecht draait of zelfs dat uw bedrijf failliet gaat. U moet dan een faillissement aanvragen, hoe vervelend ook. Wij helpen u daarbij. Het kan ook voorkomen dat een schuldeiser verlangt dat uw bedrijf failliet verklaard wordt. Wij van Rechtnet helpen u in dat geval om uzelf juridisch te verweren tegen zulke aanvragen.