4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Pranger Incasso Overijssel

Specialisme: Incasso
Adres: Welbergweg 140
Postcode: 7556 PE
Woonplaats: HENGELO OV
Telefoon: 074-2490360
Email: info@pranger.agin.nl

AGIN Pranger

Welkom bij AGIN Pranger, onderdeel van Nederlands grootste netwerk van incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders. De missie van AGIN is: “Het beheersbaar maken en terugdringen van de debiteurenrisico’s van onze partners met als doelstelling het verlagen van het saldo aan openstaande vorderingen en daardoor het optimaliseren van de cashflow”.
AGIN Pranger staat voor ondernemerschap, duurzaamheid, professionaliteit, respect en verantwoordelijkheid. Pranger Gerechtsdeurwaarders is opgericht in 1956 en heet tegenwoordig AGIN Pranger Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten. Er zijn ongeveer vijftig medewerkers werkzaam, verdeeld over Assen, Heerenveen en Hengelo. Wij weten als geen ander wat incasseren betekent en houden u tijdens het incassoproces dan ook op de hoogte van de stand van zaken, van uw vordering. Deskundigheid, een menselijke aanpak, klantgerichtheid en een zorgvuldige dienstverlening, zijn hierin de sleutelwoorden.
Doordat wij zijn aangesloten bij AGIN, het grootste netwerk van incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders in Nederland, bent u altijd verzekerd van een landelijke dekking, een specialistisch dienstenpakket en een uniforme aanpak.