4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Parkerhouse Finans Nederland

  Specialisme: Incasso
  Adres: Reeuwijkse Poort 107B
  Postcode: 2811 MX
  Stad: Reeuwijk
  Telefoon: 0182-624400
  Email: info@-amfafinans.nl

  Het concept van Parkerhouse Finans is ontstaan uit het in 1993 in Zweden opgerichte Amfa Finans. In 2002 is Amfa Finans op de Nederlandse markt toegetreden en heeft zich weten te ontwikkelen tot een van grootste “American Factoring” bedrijven van Nederland. In 2004 heeft Amfa Finans de naam Parkerhouse Finans aangenomen.

  Parkerhouse Finans is een bankonafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in het aankopen van zakelijke vorderingen uit met name het midden- en kleinbedrijf in uiteenlopende branches. Door haar zakelijke doch informele opstelling met daarbij zeer nauw contact met haar klanten, kan Parkerhouse Finans zeer snel en adequaat handelen.

  Parkerhouse Finans leent u geen geld, maar koopt uw vordering tegen een afgesproken percentage van het factuurbedrag, inclusief BTW en betaalt dit direct na acceptatie aan u uit.

  Parkerhouse heeft momenteel vestigingen in Finland, Denemarken, Nederland en Zwitserland. Vanuit onze Zwitserse vestiging bedienen wij eveneens de Duitse en Oostenrijkse markt. Naast vorderingen op in Nederland gevestigde ondernemingen, koopt Parkerhouse Finans eveneens vorderingen op ondernemingen die gevestigd zijn in dezelfde landen als Parkerhouse Finans.

  De Groep:

  Parkerhouse Finans maakt deel uit van de in Zweden gevestigde Svea Ekonomi Groep. Svea Ekonomi verricht diensten op het gebied van het creditmanagement. Naast haar vestiging in Zweden heeft zij eveneens vestigingen in Noorwegen, Finland, Denemarken en Estland.