4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Nedincasso

  Specialisme: Incasso en Debiteurenbeheer
  Adres: Jansbuitensingel 7
  Postcode: 6811 AA
  Stad: Arnhem
  Telefoon: 026-3723723
  Email: info@directincasso.com

  DIRECT Incasso: DIRECT resultaat

  DIRECT Incasso stelt het verbeteren van het rendement van de opdrachtgever centraal. De benadering van debiteuren is uiterst correct en bijzonder slagvaardig: in overleg met de klant wordt bij het uitblijven van betaling vanuit het minnelijke traject snel opgeschakeld naar het juridische. Blijkt uit het minnelijke traject dat er geen verhaalsmogelijkheden zijn, dan wel dat debiteur onmachtig is om te betalen, dan zijn daaraan voor opdrachtgever geen kosten verbonden.

  De intern opgeleide en ervaren collectors worden in hun werkzaamheden ondersteund door een eigen juridische afdeling. Daarnaast werken ze nauw samen met eigen gerechtsdeurwaarders en advocatenkantoren. Indien minnelijk betaling uitblijft, zal DIRECT Incasso u adviseren met betrekking tot het te vervolgen traject. Bij gerechtelijke procedures, wordt bij resultaat zoveel mogelijk getracht de kosten op de debiteur te verhalen. Indien er geen resultaat wordt geboekt, dan komen de kosten van de procedure voor rekening van opdrachtgever. Uiteraard zal DIRECT Incasso ALTIJD trachten de kosten zoveel mogelijk op debiteur te verhalen.

  Goede communicatie en een transparante werkwijze gelden bij DIRECT Incasso als een groot goed. DIRECT resultaat? DIRECT Incasso!