4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Nedic

  Specialisme: Incasso
  Adres: Capitool 54
  Postcode: 7521 PL
  Stad: Enschede
  Telefoon: 053-4326665
  Email: post@nedis.nl

  Dankzij een goed doordacht incasso-systeem is Nedic in staat om de ter incasso gegeven vorderingen op snelle en effectieve wijze te incasseren. Naast het verzenden van sommaties wordt de debiteur, indien nodig, bezocht door de ‘buitendienst’. Uit ervaring blijkt dat indien de debiteur ter plaatste bezocht is, er in de meeste gevallen alsnog betaling plaatsvindt, zonder dat het tot een langlopende en kostbare gerechtelijke procedures. Nedic onderscheidt zich ten opzichte van andere incassobureau’s door de inzet van eigen buitendienstmedewerkers

  Nedic streeft ernaar om zoveel mogelijk betaling buiten een gerechterlijke procedure om te verkrijgen. Mocht evenwel een gerechterlijke procedure noodzakelijk zijn, dan biedt Nedic alle mogelijke denkbare faciliteiten tot een snelle afhandeling. De buitengerechtelijke incassowerkzaamheden worden verricht op basis van ‘no pay’.