4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Med-Pac Incassopartners

  Specialisme: Incasso
  Adres: Plotterweg 2628
  Postcode: 3821 BB
  Woonplaats: AMERSFOORT
  Telefoon: 033-4534491
  Email: info@credios.nl

  Over Credios

  Credios is 1999 opgericht als specialist voor het incasseren van grote hoeveelheden consumentenvorderingen. Op jaarbasis behandelen wij zo’n 120.000 vorderingen.

  Wij werken al jaren met veel succes in de zorgsector en fitnessbranche. Eind 2008 is Credios onder de huidige naam en met een nieuwe huisstijl actief haar commerciële beleid gaan uitvoeren. Ons werkgebied is verbreed en wij richten ons naast de zorg- en fitnessbranche ook op andere markten. Ons doel is om dé partner op het gebied van creditmanagement te worden. Wij richten ons hierbij op ondernemingen en instellingen met omvangrijke consumentenportefeuilles.

  Rekeningen worden betaald
  Wij zorgen dat uw rekeningen betaald worden. Dat doen we vanzelfsprekend met uitstekend creditmanagement. Credios is gespecialiseerd in het verwerken van grote hoeveelheden consumentenvorderingen. Daar vertrouwen onze klanten op. Dat onze opdrachtgevers de relatie met hun klanten behouden is daarbij net zo belangrijk als het incasseren van de openstaande vorderingen.

  Lange termijnrelatie
  Credios investeert bewust in klantrelaties, met als doel lange termijnrelaties aan te gaan. Dit doen wij om samen te kunnen werken, een gezamenlijk product te ontwikkelen en te innoveren. We leren van elkaar. In de samenwerking gaan wij met onze opdrachtgevers in gesprek over werk- en tariefafspraken. Wij werken op basis van een duidelijke overeenkomst die gebaseerd is op een samen overeengekomen duur. Wij vergaren veel kennis over het betaalgedrag van uw debiteur. Hierover leveren wij inzicht door het maken van rapportages. Deze rapportages kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw financiële proces te optimaliseren.