4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  LICOM

  vsd

  Specialisme: Incassobureau
  Adres: Schoolstraat 53
  Postcode: 2202 HE
  Stad: NOORDWIJK ZH
  E-mail: info@licom-incasso.nl

  Incasso op maat

  Louwe Incasso Company te Noordwijk is een incassobureau dat werkt in nauw overleg met haar cliënten. Onze incassoprocedures zijn op maat gemaakt zodat wij onze zaken zo snel en efficiënt mogelijk kunnen afhandelen.

  Daadkrachtig, met oog voor relatie

  Voor iedere ondernemer is de relatie met zijn klanten van levensbelang. Daarom zijn veel ondernemers huiverig om daadkrachtig op te treden als er niet wordt betaald. dit is echter de grootste reden voor faillissementen. Licom incasso incasseert de vordering bij uw klant met oog op de voor u zo belangrijke relatie, zodat u ook in de toekomst weer zaken kunt doen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat in overleg met u en de debiteur een oplossing op maat wordt vastgelegd.

  No-Cure No-Pay

  LICOM Incasso biedt haar diensten aan op basis van No-Cure No-Pay U betaalt geen abonnements-, of aanvangskosten. Het uitgangspunt is dat de debiteur de incassokosten betaalt. Door onze korte communicatielijnen, duidelijke rapportages en daadkrachtig optreden bent u verzekerd van een professionele, snelle en effectieve incassoprocedure