4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Jurist & Incasso


  Specialisme: Incasso, Juridisch, Rechtskundig advies
  Adres: Dracht 22B
  Postcode: 8442 BR
  Woonplaats: HEERENVEEN
  Telefoon: 088-0300400

  U levert een ander een product of dienst, maar betaling blijft uit. U doet er alles aan om alsnog betaald te krijgen, maar zonder resultaat. Hoewel een van de grondbeginselen van het burgerlijk recht (ook wel genoemd: civielrecht, privaatrecht) is dat de “koper” de koopprijs moet voldoen, is de praktijk weerbarstiger. Elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: wanbetalers.
  Wij kennen uw situatie

  Heeft u een product geleverd? Een dienst verricht? Of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe computer of het plakken van een fietsband, over het algemeen zult u een tegenprestatie vragen: betaling in geld. Als betaling uitblijft, probeert u eerst zelf de vordering te incasseren. Als dat niet lukt, schakelt u Jurist & Incasso B.V. in. Onze gespecialiseerde juristen, rechtskundig adviseurs en incassospecialisten zijn van alle markten thuis.
  Laagdrempelig incassobureau

  Elke onderneming kan bij ons terecht. Onze juristen spreken uw taal, en weten waar het over gaat. In uw opdracht sommeren wij uw wanbetaler om alsnog te betalen. Soms doen we dat vriendelijk, soms dwingend. We doen dat altijd schriftelijk, maar daarnaast sturen we e-mails en SMS-berichten, en bellen onze medewerkers uw wanbetaler.
  Geen resultaat, geen kosten bij incasso

  Daarmee komen uw en ons doel overeen. U schakelt onze juristen in op “no cure, no pay-basis”. Dat betekent dat wanneer wij in de buitengerechtelijke incassofase geen resultaat boeken, u ons niets betaalt. U loopt dus geen enkel financieel risico.
  Juridisch advies

  Belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is ook het geven van juridisch advies. Bijvoorbeeld hoe u met een paar kleine wijzigingen uw contracten of algemene voorwaarden verbetert, waardoor u juridisch sterker staat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreke