4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Juridisch Adv.-/Incassobureau Incasso Result

  Specialisme: Incasso en Juridisch advies
  Adres: Handelsweg 2B
  Postcode: 4231 EZ
  Stad: Meerkerk
  Telefoon: 0183-356735
  Email: info@incassoresult.nl

  Incasso

  Het op een adequate wijze verzorgen van de incasso van vorderingen waarbij het belang van de cliënt voorop staat. Dat is de filosofie van Incasso Result.

  Soms zal dat een overlegsituatie met zich meebrengen, in andere gevallen kan het noodzakelijk zijn zakelijk correct maar spijkerhard op te treden. Incasso Result kan desgewenst middels een gerechtelijke procedure en executiemaatregelen ‘tot het uiterste gaan’. Hierbij zullen wij u ondersteunen en een gedegen objectief advies geven.

  Juist omdat Incasso Result door haar tariefafspraken er een belang bij heeft resultaat te boeken kunt u als cliënt profiteren van onze expertise en plan van aanpak. Al naar gelang de aard en hoeveelheid van vorderingen kan een maatwerkofferte verstrekt worden. Incasso Result werkt voor zowel voor de ondernemer uit het Midden en Kleinbedrijf als beursgenoteerde ondernemingen.

  Het gehele traject van incassering verzorgen wij voor u, van een enkele sommatie tot het voeren van een gerechtelijke procedure. Dit alles tegen een concurrerend tarief, afgezet tegen het te behalen resultaat.
  Afgeschreven vorderingen

  30, 60, 90 dagen en ouder. Als ondernemer kijkt u met gemengde gevoelens naar de post ‘afgeboekte vorderingen’ . Vaak heeft u kwaliteit geleverd en keihard gewerkt met als beloning een niet betalende klant en uiteindelijk afboeken. Incasso Result geeft u de mogelijkheid alsnog een gedeelte van dergelijke vorderingen terug te halen. Vraag naar de specifieke voorwaarden.

  Gedurende het gehele traject van onze dienstverlening zullen wij u optimaal op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Incasso Result werkt met korte lijnen, een afspraak met u ter plaatse is snel gemaakt.