4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Intercash

  Specialisme: Incasso en juridisch advies
  Adres: Vloeddijk 140
  Postcode: 8261 GL
  Stad: Kampen
  Telefoon: 038-3326309

  Op het moment dat een debiteur niet meer reageert op uw aanmaning, is het het moment daar, dat er een vervolgtraject in gang gezet zal moeten worden. Allereerst kunt u dan denken aan onze zogeheten vóór-incasso. Deze vormt een tussenfase tussen debiteurenbeheer en incasso.
  Vóór-incasso impliceert nl. dat er nog geen gerechtelijke maatregelen genomen worden. Wij sturen uit uw naam een ingebrekestelling aan uw debiteur. Uw debiteur dient uw openstaande vordering binnen een beperkt aantal dagen, rechtstreeks, op uw eigen bankrekening. Zodra de gestelde termijn is verstreken, bellen wij uw debiteur nog één keer overdag. Indien wij geen gehoor krijgen, wordt uw debiteur nog één keer ’s-avonds door ons nagebeld. Wij spreken uw debiteur aan op zijn of haar verantwoordelijkheid jegens u, en bieden nog één laatste mogelijkheid om de vordering binnen 24 uur rechtstreeks aan u te voldoen. Deze dienst wordt uitsluitend aangeboden voor vorderingen die niet ouder zijn dan 90 dagen (gerekend vanaf de factuurdatum).