4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Incassokosten verschillen enorm

  De kosten van een incassobureau kunnen enorm van elkaar verschillen. Normaal gesproken kunnen de kosten van een incassobureau verhaald worden op uw debiteur. Maar dat is lang niet altijd het geval. Bijvoorbeeld als niet in get gelijk wordt gesteld door een rechter, of als de debiteur uiteindelijk het te betalen bedrag niet kan betalen. In dat geval is het verstandig vooraf te weten, wat u moet betalen als u het niet op uw debiteur kan verhalen.

  Wat zijn de kosten incassobureau?

  Een incassobureau rekent kosten voor het minnelijke traject en het juridische traject. De meeste incassobureaus hanteren daarvoor de staffel van Rapport Voorwerk II. De incassokosten volgens deze staffel bedragen bij een hoofdsom tot 250 euro 37 euro en bij bedragen tot 5000 maximaal 600 euro. Dit zijn de kosten die kunnen worden verhaald op de debiteur. Daarnaast staat het incassobureaus natuurlijk vrij aparte kosten bij u in rekening te brengen en dat gebeurt dan ook volop. Voorbeelden zijn informatiekosten, dossierkosten, afhandelingskosten, etc.

  Wat zijn de juridische kosten bij dagvaarden?

  Als uw debiteur geen gehoor heeft aan de oproep van het incassobureau om te betalen, zult u hem moeten dagvaarden voor de rechter. Dan krijgt u te maken met het kosten voor het opstellen van de dagvaarding, het uitbrengen daarvan, griffierechten en het gemachtigden salaris of de kosten van een advocaat. De kosten van een juridische medewerker bedragen tussen de 80 en 125 euro per uur terwijl de kosten van een advocaat kunnen oplopen tot meer dan 200 euro per uur. Bij bedragen tot 5000 euro is het niet nodig een advocaat in te schakelen. Een deurwaarder of incassobureau zal u echter ook kosten in rekening brengen voor het opstellen van de dagvaarding, het opstellen van een conclusie van antwoord en het bijwonen van de rechtszaak. De kosten van een deurwaarder zijn wettelijk bepaald en worden in rekening gebracht voor het uitbrengen van een dagvaarding. De griffierechten zijn kosten die de eiser betaalt en bedragen voor een hoofdsom tot 500 euro en daarboven respectievelijk 106 en 284 euro. Al met al lopen de kosten al snel op tot 500 euro of meer. Kosten die u weliswaar kunt verhalen, maar welke u wel moet voorschieten en u wellicht extra kwijt bent als de debiteur uiteindelijk niet kan betalen of als u in het ongelijk wordt gesteld.