4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Incasso Federatie Nederland

  Specialisme: Incasso
  Adres: Wilhelminastraat 13RD
  Postcode: 2011 VH
  Woonplaats: HAARLEM
  Telefoon: 023-5534020
  Email: info@incassofederatie.nl

  Incasso Federatie Nederland is een vernieuwend, proactief ingesteld incassokantoor met als kernactiviteiten, factureer– en debiteurenbeheer, vorderingen incasseren, creditmanagement op basis van kwalitatief hoogwaardige management informatie rapportages (mi®) en juridische ondersteuning in dossiers. Incasso Federatie Nederland richt zich zo breed mogelijk op de financiële dienstverlening en incassobranche. Hiervoor beschikt Incasso Federatie Nederland over de kennis van de verschillende vakdisciplines, zoals het ontwerpen en realiseren van factureerstelsels, bieden van debiteurenoplossingen zowel voor de buitengerechtelijke fase alsmede voor het gerechtelijk traject.

  Door gebruik te maken van de modernste software faciliteiten werken wij zeer efficiënt en tegen zeer concurrerende tarieven. Daarnaast is het mogelijk om een vinger aan de pols te houden: 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u online de laatste stand van zaken in uw dossiers oproepen.

  Incasso Federatie Nederland heeft alle ingrediënten in huis om het maximale rendement uit het ondernemen van haar opdrachtgevers te verhogen. Het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico’s zijn daarbij de uitgangspunten.