4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Incasso- en Informatieservice I.S. Beheer

   

  Specialisme: Incasso
  Adres: Goudsesingel 194
  Postcode: 3000 BJ Rotterdam
  Telefoon: +31(0) 10 414 55 11
  Fax: +31(0) 10 412 26 92
  Email: info@isnl.nl
  DISCREET EN DOELTREFFEND
  Achterstallige en uitblijvende betalingen vormen niet alleen een schadepost voor uw onderneming, maar kunnen ook uw bedrijfsbeleid en bedrijfsresultaat nadelig beïnvloeden. Met de ISN incasso-service lost u dat probleem voorgoed op. Discreet en volgens beproefde procedures int ISN onbetaalde rekeningen voor u. Hierbij staan resultaatgerichtheid en behoud van de relatie altijd voorop. ISN staat u terzijde met een compleet dienstenpakket.

  ISN STANDAARD INCASSO-SERVICE
  Bij het incasseren van vorderingen geniet de minnelijke weg in het algemeen de voorkeur van ISN. Een korte, buitengerechtelijke procedure levert in de praktijk het beste resultaat op. De ISN standaard incasso-service verzorgt een volledige afhandeling van al uw achterstallige posten.

  ISN KLEINE VORDERINGEN-SERVICE
  De kosten van het incasseren van kleine vorderingen wegen meestal niet op tegen de baten, waardoor ze veelal als oninbaar worden afgeschreven. ISN biedt u echter een speciale incasso-service die helemaal toegespitst is op het efficiënt innen van kleine vorderingen.

  ISN TERMIJN INCASSO-SERVICE
  Sommige vorderingen kunnen na een gerechtelijke uitspraak niet direct geïncasseerd worden. Maar om deze als oninbaar af te boekenis niet nodig, want vaak zijn er in een later stadium wel incasso-mogelijkheden. Daar vonnissen pas na twintig jaar verjaren, kan termijn-incasso uiterst zinvol zijn. Hierbij houdt ISN de vordering onder controle en onderzoekt periodiek de verhaalsmogelijkheden op uw debiteur.

  Bent u geïnteresseerd in ISN Incasso? Neem dan contact op.