4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Incasso Collect

  Specialisme: Incasso
  Adres: IJsselburcht 3
  Postcode: 6825 BS
  Stad: Arnhem
  Telefoon: 026-3537240
  Email: info@incassocollect.nl

  Incasso Collect is een dienstverlener die zich richt op het innen van vorderingen bij particulieren en bedrijven.

  Hebben uw eigen aanmaningen niet het gewenste effect? Geef uw dossier en uw zorgen uit handen aan Incasso Collect.

  Het resultaat telt

  We werken volgens het principe van no-cure-no-pay. Wij nemen uw incasso opdracht aan en proberen de hoofdsom inclusief wettelijke rente en kosten te verhalen op uw debiteur. U betaalt ons dus alleen provisie wanneer wij de opdracht succesvol hebben afgehandeld. Hierdoor zullen de meeste opdrachten volledig kostendekkend uitgevoerd kunnen worden.

  Duidelijk stappenplan

  Gedurende het gehele traject, vanaf precasso tot eventuele dagvaarding, houden we u op de hoogte van de status van het dossier.
  Alle informatie die voor u van belang is, is op te vragen via ons online klantensysteem. U kunt realtime de status van elke opdracht bekijken en waar nodig aanvullende informatie opvragen over een specifieke actie. Tevens kunt u commentaar, bestanden of andere informatie toevoegen aan het dossier.

  We streven ernaar om bij elke opdracht in het minnelijke traject tot betaling te komen. Daarom zullen we de debiteur in kwestie altijd behandelen zoals u dat zelf ook doet, met respect; de klant is – en blijft – immers koning en bij veel debiteuren is er geen kwade opzet in het spel. Wanneer een debiteur door onvoorziene omstandigheden niet in staat is om de volledige vordering ineens te betalen, dan zullen wij – met uw goedkeuring – een betalingsregeling treffen.

  Soms komt het voor dat in het minnelijke traject geen overeenstemming bereikt kan worden met de debiteur. In overleg met u kunnen we dan besluiten om rechtsmaatregelen te nemen, zoals een dagvaarding of beslaglegging. Hiervoor werken we samen met een aantal gerenomeerde landelijke deurwaarderskantoren en advocatenpraktijken.