4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Hettema & van Bambost Juristen

  Specialisme: Incasso
  Adres: Koningslaan 39
  Postcode: 1075 AB
  Stad: Amsterdam
  Telefoon: 020-6723094
  Email: info@hvbjuristen.nl

  Incasso

  Bij het indienen van een vordering betaalt u bij ons nimmer dossier- of andere aanleveringskosten. U zult bij ons ook nooit te maken krijgen met allerlei andere verborgen kosten zoals sommige andere bureaus wel rekenen die toch pretenderen op no cure no pay basis te werken.

  Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren dan rekenen wij u helemaal niets. Indien de debiteur tot betaling overgaat, wat in de meeste gevallen ook gebeurt, brengen wij u een percentage in rekening, dat wij bijna altijd ook op de debiteur kunnen verhalen, zodat de incasso u ook dan helemaal niets heeft gekost. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken. Immers, als wij niets voor u incasseren dan hebben wij zelf ook niets aan de zaak verdiend. Op die manier hebben zowel u als wij een gedeeld belang bij een succesvolle incasso.

  Indien nodig zullen wij ook het gerechtelijk traject voor u starten met aansluitende executie van het vonnis. Onze juristen brengen u geen uurtarief in rekening als zij voor u gaan procederen bij de sector kanton van de Rechtbank, ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland. Een geruststellende gedachte, zeker als uw vordering wordt betwist.

  De sector kanton van de Rechtbank is bevoegd in alle huur- en arbeidszaken (ongeacht de hoogte van de achterstallige huur- of loonsom) en in alle incassoprocedures van geldvorderingen tot een bedrag van € 5.000,–.