4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

HB Incasso


Specialisme: Incasso, Debiteurenbeheer, Kredietinformatie
Adres: Handelstraat 11A
Postcode: 6851 EH
Woonplaats: HUISSEN
Telefoon: 026-3263600
Email: info@hb-incasso.nl

Hoe kunnen wij ú van dienst zijn?

We kunnen heel veel beweren over onze organisatie. Dat we veel kennis en ervaring in huis hebben bijvoorbeeld. Of dat we veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering van onze klanten. Allemaal waar, maar de beste manier om dat allemaal te bewijzen, is in de praktijk. Of het nu gaat om incasso, debiteurenbeheer, detachering, training & opleiding of kredietinformatie, we streven één doel na: snel uw geld.

HB Incasso is opgericht vanuit de opvatting dat het bestaande landschap van incassobureaus teveel bestaat uit brievenfabrieken, waarbij het resultaat voor de klant niet bepaald voorop staat.

HB Incasso werkt met accountteams die zelfstandig verantwoordelijk zijn voor een aantal specifieke klanten. Deze werkwijze is de garantie voor een zeer klantgerichte organisatie waarbij u met een vast aanspreekpunt te maken krijgt. De woorden “service” en “kwaliteit” krijgen hiermee echt inhoud.

Inmiddels profiteert een dagelijks groeiende schare klanten uit midden- en kleinbedrijf, business to business, automotive en financiële wereld -waaronder vele gerenommeerde namen- van de vele voordelen die de efficicente, daadkrachtige en heldere werkwijze van HB Incasso kenmerkt.