4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Hakort International, Inc.

  Specialisme: Incasso
  Adres: Kruyderlaan 27
  Postcode: 3431 BM Nieuwegein
  Telefoon: 030-6064222
  Fax: 079-5939204
  Email: info@hakort.com

  Wij zijn gespecialiseerd in het incasseren van moeilijk invorderbare schulden in binnen- en buitenland. Dankzij onze efficiënte en consequente aanpak scoren wij in Nederland in 94,2% van de gevallen. Bij 85,6% daarvan worden ook rente en kosten volledig of voor een groot deel bij de debiteur geïncasseerd. Daarbij zijn faillisementen buiten beschouwing gelaten.

  In het buitenland is de situatie wisselend en sterk afhankelijk van het land waarin de debiteur woont, de ouderdom en de aard van de vordering. In Scandinavië, België, Duitsland en Engeland is het scoringspercentage gelijk aan dat in Nederland. In de Mediterrane landen, in het Midden en Verre Oosten en in de VS enzovoorts is het percentage lager en per gebied verschillend.

  Wij hanteren een strenge, consequente en op resultaat gerichte aanpak via ons Incasso Stappenplan.

  Uitgangspunten van het plan zijn:

  Achtergrondkennis van opdrachtgever, debiteur en vorderingen en het voortdurend onder druk zetten van de debiteur.

  • Allereerst besturen wij uw Algemene Voorwaarden.
  • Vervolgens nemen wij het dossier van de debiteur door, waarbij wij ook zijn betalingsgedrag bij eerdere transacties bekijken.
  • Wij vragen informatie aan bij de Kamer van Koophandel en de Gemeentelijke Basis Administratie. Indien nodig wordt de kredietwaardigheid van de debiteur nagetrokken.
  • Na ontvangst van uw incasso-opdracht sturen wij binnen 24 uur een eerste sommatie naar de debiteur.
  • Als uw debiteur daarop niet reageert, volgt binnen 10 dagen een tweede sommatie.
  • Er zijn nu twee mogelijkheden:
   1. de debiteur reageert op de sommaties en betaalt, of er wordt een betalingsregeling getroffen (die door ons strikt gecontroleerd wordt)
   2. de debiteur reageert niet. Dan benaderen wij hem dagelijks, telefonisch, tot wij hem te spreken krijgen om een regeling te treffen.

  Indien de debiteur nog steeds niet reageert of telefonisch onbereikbaar blijft, dan bezoeken wij hem en/of manen wij hem in forse termen per fax en aangetekend schrijven.

  Afhankelijk van de resultaten van de vorige stappen kunnen wij de druk op de debiteur opvoeren door hem te dreigen met gerechtelijke stappen waaronder, in het uiterste geval, beslaglegging en faillissementsaanvraag.

  Tweemaal sommeren is noodzakelijk om in een eventuele gerechtelijke procedure de buitengerechtelijke kosten toegewezen te krijgen. Het is krom, maar u moet aantonen voldoende achter uw geld aangezeten te hebben.