4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Goskollekt

  vsd

  Specialisme: Incassobureau
  Adres: Camera Obscuralaan 410
  Postcode: 1183 KJ
  Stad: AMSTELVEEN
  Telefoon: 020-6402002

  GosKollekt is een jong bureau gespecialiseerd in het efficiënt en effectief incasseren van vorderingen in Rusland en in de overige landen van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. Uiteraard vormen deze opkomende landen een interessante groeimarkt voor het Nederlandse bedrijfsleven, maar vele exporteurs hebben reeds ervaren dat deze markt ook grote risico´s met zich mee brengt. Het niet of niet op tijd betalen van openstaande facturen is hierbij een veelvuldig voorkomend probleem. Onduidelijke regelgeving, de taalbarrière, onbekendheid met de handelspraktijken in het land maken het voor de leverancier moeilijk betaling van een vordering af te dwingen.

  GosKollekt kan U niet alleen helpen een dergelijke situatie te voorkomen, maar is ook in staat betalingsproblemen voor U op te lossen. Dankzij een jarenlange handelservaring en professionele deskundigheid kan GosKollekt U bijstaan in het terugbrengen van het betalingsrisico bij de export naar de GOS-landen. Onze medewerkers ter plekke weten de weg , spreken de taal, en kennen de gebruiken van het land. Bij voorkeur worden betalingsproblemen waar mogelijk in der minne geschikt, maar uiteraard kunnen wij voor U, en samen met U, ook de juridische weg bewandelen.