4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Ganzevoort Recherchebureau

  Specialisme: Incasso
  Adres: Siersteenlaan 413
  Postcode: 9745 DX
  Stad: Groningen
  Telefoon: 050-5770874
  Email: info@ganzevoort-onderzoek.nl

  Stelt u zich eens voor dat u zelf slachtoffer wordt…

  De tijd dat Sherlock Holmes met zijn vergrootglas misdrijven wist op te lossen is verleden tijd. Onze samenleving is drastisch veranderd. Het aantal zware misdrijven wordt steeds groter en ook de kleine criminaliteit is inmiddels een maatschappelijk probleem. Zowel in privé-situaties als in het bedrijfsleven. Diefstal, onwettig ziekteverzuim, fraude, heling, afpersing, chantage, merkvervalsing, bedrijfsspionage en zelfs ontvoering: het is aan de orde van de dag.

  Het is niet ondenkbaar dat u zelf het slachtoffer wordt. Wellicht heeft u dan voldoende aan onze eigen politie……

  Preventieve & recherchediensten

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Maar lang niet altijd kan daarop gewacht worden en is snel en adequaat handelen een vereiste. Om erger te voorkomen of om financiële redenen. Echter, hoe goed een bureau ook te werk gaat, hoe vakkundig iemand ook kan zijn……niet alle zaken zijn op te lossen………

  Mocht het kwaad al zijn geschied, dan staan de vakbekwame, gespecialiseerde medewerkers van Ganzevoort Recherchebureau u met noodzakelijke recherche-werkzaamheden ter zijde.

  Specialisten

  Sherlock Holmes is slechts fictie, ontsproten aan het brein van Sir Arthur Conan Doyle. Ganzevoort Recherchebureau heeft een realistische en nuchtere kijk op de dagelijkse werkelijkheid. Onze door de wol geverfde specialisten zijn gedegen opgeleid en beschikken over de modernste materialen. Zij achterhalen voor u snel de waarheid en verschaffen helderheid in duistere zaken, waarbij integriteit en discretie natuurlijk de hoogste prioriteit hebben.