4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Forum Finance

  Specialisme: Incasso
  Adres: Landstrekenlaan 99
  Postcode: 5235 LK ‘S-HERTOGENBOSCH
  Telefoon: 0031 (0)73-5432374
  Fax: 0031 (0)73-5432375

  Sinds enkele jaren is de benaming “Credit Management” geaccepteerd voor het beheersen van voornamelijk de uitstaande gelden en het beperken of voorkomen van verlies. Tegenwoordig hebben bedrijven één of meerdere debiteurenbeheerders, ook wel Credit Controllers genaamd, die verantwoordelijk zijn voor het te nemen risico en de inning van de openstaande facturen. Er wordt geïnvesteerd in procedures en in softwarepakketten om de betalingstermijnen te kunnen beheersen en het financiële risico te beperken, maar toch blijft een veel te grote groep debiteuren de betalingstermijnen ver overschrijden. Deze groep is onder te verdelen in niet kunnen en niet willen betalen. Een degelijk verschil, maar met dezelfde uitkomst: verlies.

  Forum Finance is gespecialiseerd om u te beschermen tegen dit verlies. Op onze website vindt u de diensten die wij kunnen leveren om dit verlies tegen te gaan, maar in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kan er specifiek worden ingegaan op uw organisatie.