4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  European Credit Control

  Specialisme: Incasso, debiteuren beheer, Juridische advies
  Adres: Huigenbos 818
  Postcode: 1102 KA Amsterdam
  Telefoon: 0031 (0)20 4090 400
  Fax: 0031 (0)20 4090 500
  Email: info@europeancreditcontrol.com

  Uw vordering wordt, onder supervisie van ons kantoor in Amsterdam, behandeld op een van de kantoren in ons uitgebreide netwerk, zowel in als buiten Europa. Wereldwijd hebben wij een representatief netwerk van incasso- en advocatenkantoren opgebouwd. Zij kennen de werkwijze en procedures in het land van uw debiteur. Een effectieve manier van incasseren op basis van No Cure No Pay.

  Het is bij buitenlandse debiteuren zeer belangrijk een snelle en duidelijke opvolging te bewerkstelligen van openstaande facturen. 43% van de faillissementen in Europa wordt veroorzaakt door niet betalende debiteuren. Daar wilt u toch niet bijhoren? Neem dan duidelijke en krachtige maatregelen en verklein uw buitenlandse debiteurenpositie naar een minimaal risico. Wij hebben de juiste nationale en internationale kennis in huis om uw vordering alsnog betaald te krijgen. De reacties van de debiteur worden u dan in uw eigen taal voorgelegd inclusief een voortgangsadvies. U wordt dus in uw eigen taal op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Of u kunt gebruikmaken van uw eigen inlog via ECCO ®. Dan bent u altijd, 24/7, op de hoogte van uw vorderingen en kunt u invloed uitoefenen op het incassoproces. Vraag ons naar de mogelijkheden.