4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Direct Collector

  direct collector
  Specialisme: Incasso
  Adres: Bonairelaan 4
  Postcode: 1213 VH Hilversum
  Telefoon: 035-79 99 100
  Fax: 035-79 99 123
  Email: info@vestingfinance.nl

  Incasso zonder juridische maatregelen heeft vele voordelen. Voor u en uw klant. U ontvangt sneller uw geld, terwijl de zakelijke verhoudingen goed blijven.

  Focus op het minnelijke traject
  Wij focussen altijd op dit minnelijk incassotraject. Onze gespecialiseerde brancheteams komen direct in actie, onderhouden nauw contact met uw debiteur en gebruiken verschillende moderne en traditionele communicatiemiddelen.

  Is uw vordering toch niet minnelijk te innen? Dan adviseren wij u over mogelijke juridische stappen. Hierbij wegen wij uw kansen en kosten zorgvuldig tegen elkaar af. Kiest u voor een gerechtelijke procedure, dan kunnen onze eigen juristen u met raad en daad bijstaan.

  Soms biedt uw debiteur geen verhaalsmogelijkheden. Dan is uw vordering op dat moment niet te innen. Maar in de toekomst misschien wél. Als u uw vordering onderbrengt in ons schuldbewakingstraject, komen wij onmiddellijk in actie zodra incasso alsnog mogelijk is. We zorgen er bovendien voor dat uw vordering niet verjaart.

  Heeft u ook buitenlandse debiteuren? Dan is incasso vaak extra lastig. Vorderingen innen in het buitenland vereist specifieke kennis. Die hebben wij paraat op onze afdeling buitenland incasso.

  Persoonlijk contact
  Persoonlijk contact is van grote waarde. Daarom zetten wij onze eigen buitendienstmedewerkers voor vele zaken in – ook tijdens het minnelijk traject! Onze mensen zijn ervaren, zorgvuldig en daadkrachtig. Zij zijn breed inzetbaar en leggen dagelijks huis- en bedrijfsbezoeken af. Met uitstekende resultaten.

  Onze incassotrajecten zijn altijd maatwerk. Uw wensen en eisen zijn maatgevend. Als wij voor u aan de slag gaan, bieden wij u optimale transparantie. Via ons online systeem Vesting Online kunt u alle acties, afspraken en resultaten tot in detail volgen. Ook uw debiteur bieden wij helder inzicht in de stand van zaken. Via www.incassostatus.nl kan hij precies zien hoe zijn schuldbedrag is opgebouwd. Dit bevordert snelle betalingen.