4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Deurwaarderskantoor Koebrugge

  Specialisme: Incasso en deurwaarder
  Adres: Buitenschans 43
  Postcode: 7141 EK
  Stad: Groenlo
  Telefoon: 0544-461273
  Email: info@deurwaardersoer.nl

  Deurwaarderspraktijk R.J. Soer B.V. in Groenlo is een sedert 1998 bestaand deurwaarderskantoor dat u gaarne van dienst wil zijn bij het incasseren van vorderingen.

  Naast de gerechtsdeurwaarder zijn er drie toegevoegd-kandidaat gerechtsdeurwaarders op ons kantoor werkzaam. Zij staan de gerechtsdeurwaarder bij in het verrichten van de ambtelijke werkzaamheden in de Arrondissementen Zutphen en Almelo, alsmede in het Kanton Deventer. Voor alle voorkomende juridische werkzaamheden, waaronder het voeren van procedures, zijn er twee juristen werkzaam.


  Daarnaast zijn er nog acht incasso-medewerkers werkzaam. Gezamenlijk staan zij met hun vakkennis borg voor een goede en correcte afhandeling van uw incassozaken en ambtelijke opdrachten.
  Verder kunnnen wij u op speciaal verzoek de diensten van het aan ons deurwaarderskantoor gelieerde Incassobureau Groenlo aanbieden. Dit kantoor verzorgt uitsluitend zeer speciale incasso-opdrachten en dan enkel alleen in het voortraject.