4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Debiteurenbeheer verandert snel

  Debiteurenbeheer is de afgelopen jaren flink veranderd en dat wordt veroorzaakt door de aanhoudende kredietcrisis. Vanaf einde 2008 financieren banken niet zomaar meer de debiteurenportefeuille, sterker nog deze faciliteit wordt bij veel bedrijven ingetrokken. Nog steeds is het ondernemersklimaat niet veranderd. Dat heeft dan ook direct als gevolg dat het betalingsgedrag ook sterk is veranderd. Veel meer dan vroeger begint debiteurenbeheer al bij het afsluiten van het contract.

  Debiteurencheck

  Het is natuurlijk verleidelijk om elke klant te accepteren, want omzet is omzet in deze tijd. Echter juist nu is het belangrijk elke nieuwe klant te screenen op betalingsgedrag. Voordat je nieuwe klanten een kredietruimte verleend, is het verstandig om deze enige tijd vooruit te laten betalen om zo zijn betrouwbaarheid te kunnen monitoren. Voorzichtigheid is troef, al is de omzet nog zo welkom.

  Korte betalingstermijn

  Zorg ervoor dat je een korte betalingstermijn afspreekt met je klant en geef ook aan dat er consequenties aan verbonden zijn om het moment dat hij niet betaalt. Consequenties kunnen zijn vervallen van de betalingskorting, extra incassokosten, stopzetten van de leveringen, enzovoort. Het moet de klant duidelijk zijn dat het je menens is. Jouw bedrijf is geen bank, en jij hebt gewoon recht op je geld.

  Werkkapitaal belangrijker dan ooit

  Op deze website van IncassoJusititia kan je berekenen wat het jou aan liquiditeit kost als klanten langzamer betalen. Als klanten bijvoorbeeld een gemiddelde betalingstermijn hanteren van 60 dagen en deze laat je ongemerkt oplopen tot 30 dagen, dan kost dat je dus 1 maand omzet. Dat gaat regelrecht van je bankrekening af.

  Strak debiteurenbeheer noodzakelijk

  Debiteurenbeheer mag niet langer het ondergeschoven kindje zijn van de bedrijfsvoering. Bedrijven zijn te druk geweest met het tevredenstellen van de klant terwijl niet werd gecontroleerd of er wel betaald is. Investeringen in klantenservice zijn ten koste gegaan van investeringen in debiteurenbeheer. Dat is nu wel anders. Steeds meer bedrijven schakelen professionele bedrijven in voor debiteurenbeheer.