4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Debiteuren bezoek

  Een incassobureau wil en probeert er alles aan te doen om uw factuur  642-374 betaald te krijgen. Dit wordt gedaan doormiddel van drie fases die uitgevoerd kunnen worden. Als het niet lukt om een factuur betaald te krijgen nadat het incassobureau contact heeft opgenomen met de debiteur via de telefoon is get ook mogelijk dat het incassobureau bij de debiteur http://www.examtrue.com langsgaat voor een debiteuren bezoek. Dit komt niet vaak voor bij een incassobureau in Nederland. Bij sommige incassobureaus komt dit wel voor. Dan wordt de debiteur bezocht op het woonadres of bedrijfsadres wat bekend is. Een gespecialiseerde medewerker gaat dan langs bij de debiteur om te praten over het probleem van de betaling. In dit gesprek kan als het mogelijk is een betalingsregeling gemaakt worden die past bij wat de debiteur fijn vind. Op deze manier is het misschien toch mogelijk om een betalingsregeling bij de debiteur te regelen.

  Er is ook de mogelijkheid om alleen informatie over de debiteur te winnen, dit wordt gedaan door middel van het verhaal onderzoek. Hierin wordt de solvabiliteit van de debiteur bekeken. Van zijn bedrijf of van de debiteur persoonlijk, beide is mogelijk. Zo kan het incassobureau meer te weten komen over de status van de debiteur en hoe deze er voor staat. Door deze mogelijkheid kunnen veel dingen duidelijk worden. Als dan de gerechtelijke incasso procedure opgestart moet worden kunnen deze gegevens handig van pas komen. Als u met het probleem zit dat een debiteur niet wil betalen is het erg verstandig om een incassobureau in te schakelen. Zo weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt. U hoeft deze vervelende klus niet zelf uit te voeren en hoeft u zich er dus ook niet mee bezig te houden. Door het incassobureau wordt u continu op de hoogte gehouden van de status van de betaling. En welke stappen het incassobureau gaat nemen. Alles wordt eerst met u gecommuniceerd zodat u zeker weet dat dit wel op uw manier verloopt. Voor meer informatie over een incassobureau kunt u vinden op de volgende website.