4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Debiteuren Bewakings Organisatie D.B.O.

  Specialisme: Incasso, juridisch advies en debiteurenbeheer
  Adres: Geldelozeweg 33
  Postcode: 1625 NW
  Stad: Hoorn
  Telefoon: 0229-744050
  Email: info@debincass.nl

  Als verlengstuk van uw eigen aanmaningscyclus of debiteurenbewaking door DBO kan onze incassoafdeling, op het gebied van wanbetalers, uitstekend haar toegevoegde waarde bewijzen.

  Als u een vordering bij ons in behandeling geeft, is ons doel de vordering zo snel mogelijk te incasseren zonder de relatie tussen de debiteur en u, als opdrachtgever, te schaden. Samen met u bepalen wij per debiteur welke benadering gewenst is. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het op een vriendelijke doch doeltreffende wijze incasseren van uw vordering. Zij houden de met uw debiteuren gemaakte afspraken nauwlettend in de gaten en nemen de juiste maatregelen om de vordering te incasseren. Wij benaderen uw debiteur schriftelijk, telefonisch en persoonlijk om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Wij berichten u regelmatig -de frequentie wordt met u overeengekomen- over de actuele stand van zaken. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen betreffende uw lopende dossiers of om u van advies te kunnen voorzien, bijvoorbeeld aangaande nieuwe dossiers.

  Ook zijn er mogelijkheden om uw uitstaande vorderingen over te nemen. DBO heeft aan haar incassoactiviteit een dienst toegevoegd, namelijk het overnemen van schuldvorderingen. Indien u hier interesse voor heeft, neemt u dan contact met ons op.