4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Dè Incasseur

  Specialisme: Incasso
  Adres: Van Dedemstraat 3
  Postcode: 4611 BD
  Stad: Bergen op Zoom
  Telefoon: 0164-254025
  Email: info@incasseur.nl

  Het begint voor u als ondernemer met een goed overzicht van uw debiteuren. Dè Incasseur kan u begeleiden in uw debiteurenbeheer. Op deze manier krijgt u in beeld welke klanten een risico voor u vormen. Naast debiteurenbeheer biedt de Incasseur ook incassodiensten aan. Dè Incasseur heeft zich gespecialiseerd in het vinden van buitengerechtelijke oplossingen. Dat betekent dat de gang naar de rechter zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Dit scheelt kosten, tijd en ergernis. Alle mogelijke manieren om tot een regeling te komen worden overwogen. Maar zoals gezegd is het in sommige situaties niet mogelijk om tot een buitengerechtelijke oplossing te komen. Wanneer het tot een gerechtelijke incasso komt kan Dè Incasseur hier goed op inspelen. Dè Incasseur heeft in 15 jaar ervaring een groot netwerk opgebouwd. Dit heeft goede contacten met advocaten en gerechtsdeurwaarder opgeleverd. Dus mocht het zover komen dan heeft Dè Incasseur de beste contacten om een gerechtelijke incasso tegen uw debiteur te starten.

  De diensten van Dè Incasseur zijn in vier verschillende fasen te verdelen. Preventie, buitengerechtelijke incasso, gerechtelijke incasso en overige diensten.