4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Daxiss

  Specialisme: Incasso
  Adres: Stationsweg 58
  Postcode: 9201 GP
  Stad: Drachten
  Telefoon: 0512-537825
  Email: info@daxiss.nl

  DaXiss heeft een eigen incassoafdeling die onbetaalde facturen voor de opdrachtgevers in behandeling neemt.

  In eerste instantie proberen we het te vorderen bedrag te incasseren zonder dat een slepende gerechtelijke procedure nodig is. Onze medewerkers steken veel energie in de bemiddeling van het dossier van uw debiteur. Al deze werkzaamheden vinden plaats op “No-cure-no-pay” basis in het voorgerechtelijk incassotraject. Dat betekent dat er voor u als opdrachtgever géén kosten aan dit voorgerechtelijk incasso traject verbonden zijn. De kosten, die wettelijk zijn vastgesteld, worden verhaald op uw debiteur.

  De debiteuren worden door onze vakkundige medewerkers op gepaste en correcte wijze benaderd. Wij zijn de schakel tussen de opdrachtgever en uw debiteur, met als doel, voor beide partijen, de juiste oplossing! Maandelijks wordt u op de hoogte gehouden d.m.v. een overzichtelijke schriftelijke voortgangsrapportage.

  Wij brengen u geen administratie en/of abonnementskosten in rekening. Wij garanderen u een uitbetaling van uw gelden binnen 5 werkdagen na binnenkomst op de beheerrekening van DaXiss. Bij afsluiting van het betaalde dossier ontvangt u een overzichtelijke financiële verantwoording.

  Wij adviseren dossiers die niet geïnd kunnen worden binnen uw eigen organisatie, tijdig aan te leveren bij DaXiss. Dit kan u enorm veel moeite en zeker geld besparen. Immers, DaXiss werkt op “no-cure-no-pay” basis zodat het u als ondernemer niets kost!