4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Collactive Detachering & Debiteurenbeheer

  Specialisme: Incasso
  Adres: Henri Wijnmalenweg 5
  Postcode: 5657 EP
  Stad: Eindhoven
  Telefoon: 040-2919666
  Email: info@collactive.nl

  Resultaatgericht
  Collactive wil niet alleen resultaat boeken. Ook de relatie met uw afnemers nemen we serieus. Tactvol, persoonlijk en kordaat optreden werkt beter dan onnodig agressief handelen. Met onze persoonlijke aanpak boeken we in meer dan 80% van de incassozaken succes. Zo voorkomen we de vaak dure en tijdrovende gang naar de rechter. Bij consumentenincasso behalen we opvallende resultaten met debiteurenbezoek en bellen in de avonduren.

  Heldere communicatie
  Openheid van zaken is voor Collactive de basis van wederzijds vertrouwen. Onze aanpak verschilt per geval en per opdrachtgever. Geleidelijk voeren we de druk bij uw debiteur op. Via heldere rapportages houden we u altijd op de hoogte van de voortgang en de resultaten. Zo kunt u steeds een vinger aan de pols houden. U kunt zelfs online meekijken in ons systeem voor een actuele stand van zaken.

  Maatwerk
  Welke incassodiensten u ook inschakelt. Uw vaste contactpersoon staat u met raad en daad terzijde. Kiest u voor een harde, commerciĆ«le aanpak, wij garanderen dat er binnen 24 uur actie ondernomen wordt. Zowel in Nederland (consumenten en Business to Business) als buiten onze landsgrenzen. We werken met incassocorrespondenten over de gehele wereld. Uw voordeel? Zo overwinnen we snel taal- en cultuurbarriĆØres.