4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Classic Incasso

  Specialisme: Incasso
  Adres: Deventerweg 1C
  Postcode: 3843 GA
  Stad: Hardewijk
  Telefoon: 0341-436161
  Email: info@classic-incasso.nl

  Onze incassoservice kenmerkt zich door kort op elkaar volgende telefonische en schriftelijke acties met een toenemende intensiteit. Uw debiteur wordt op een correcte, zakelijke wijze telkens weer geconfronteerd met en gewezen op de consequenties van zijn betalingsgedrag, hetgeen uiteindelijk – na uw goedkeuring – zelfs kan leiden tot een geheel door ons verzorgde gerechtelijke procedure voor Kantongerecht of Rechtbank. In de praktijk is dit door onze vasthoudendheid echter zelden noodzakelijk!

  Teneinde uw en onze belangen volledig parallel te laten lopen werken wij in het minnelijke traject, naast een vast laag bedrag aan dossierkosten, op provisiebasis. Uiteraard bent u slechts bij het innen van de vordering provisie verschuldigd, terwijl wij de door ons gemaakte kosten in beginsel altijd bij de wederpartij zullen verhalen op basis van ofwel uw algemene voorwaarden, dan wel op grond van de Nederlandse Wet (artikel 6:96 lid 2 sub c van het Burgerlijk Wetboek) en het in opdracht van de Minister opgestelde Rapport Voorwerk II dat door Kantonrechters gebruikt wordt voor het bepalen van de hoogte van de buitengerechtelijke incassokosten. De veroorzaker betaalt!