4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Bureau Heringa Incasso & Rechtszaken

  Specialisme: Incasso en rechtzaken
  Adres: Burgemeester Wuiteweg 57
  Postcode: 9203 KA
  Stad: Drachten
  Telefoon: 0512-513620
  Email: info@heringa.nl

  Incassobureau

  Onze incassoformule
  Nadat u er alles aan heeft gedaan om de openstaande vordering betaald te krijgen en uw pogingen geen resultaat hebben gehad, adviseren wij u uw vordering zo snel mogelijk uit handen te geven aan een incassobureau.

  U kunt hiervoor het incassoformulier gebruiken of per post een afschrift van uw openstaande factuur zenden naar Incassobureau Heringa. Na ontvangst van de opdracht wordt uw debiteur nog dezelfde dag door ons gesommeerd en ontvangt u een opdrachtbevestiging. Over de voortgang van de zaak wordt u door ons regelmatig geïnformeerd.

  Indien uw debiteur in liquiditeitsproblemen verkeert of de vordering betwist, is snel handelen geboden om te voorkomen dat de schuldenlast zodanig oploopt, dat er een schuldsanerings- of faillissementssituatie ontstaat. Indien uw debiteur een gedane toezegging niet is nagekomen heeft het weinig zin hem nogmaals uitstel van betaling te verlenen.

  Wij manen uw debiteur aan voor de hoofdsom, de wettelijke rente en de incassokosten, al dan niet verhoogd met de BTW hierover, afhankelijk van uw BTW-plicht. Alle door ons gemaakte kosten komen in principe voor rekening van de debiteur.

  Door zo snel mogelijk in dialoog te komen met de debiteur en inzicht te krijgen in de financiële omstandigheden proberen wij deze kosten zo laag mogelijk te houden.

  Soms is het noodzakelijk dat de zaak wordt afgeboekt: bijvoorbeeld bij een faillissement of een schuldsanering. Ook dan probeert Incassobureau Heringa de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

  Het voeren van een rechtszaak is vaak kostbaar, maar soms onvermijdelijk. Ook bij een rechtszaak over een incasso kan Incassobureau Heringa u bijstaan.