4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Bos Incasso

  sdf

  Specialisme: Incassobureau
  Adres: Van Elmptstraat 16-8 T/M 16-10
  Postcode: 9723 ZL
  Stad: GRONINGEN
  Telefoon: 050-3693301
  E-mail: info@bosincasso.nl

  Bos Incasso – voorheen Bos Gerechtsdeurwaarders / incasso – is een voorname speler in de Nederlandse markt met jarenlange ervaring, een landelijke dekking en een uitstekende financiële positie. Dit biedt voor u, als opdrachtgever, zekerheid ten aanzien van de continuïteit en snelheid van invordering.

  In 2006 is besloten, o.a. vanuit integriteitoogpunt, tot een splitsing van de minnelijke- en gerechtelijk trajecten. De minnelijke trajecten worden door Bos Incasso gedaan en LAVG verzorgt sindsdien de gerechtelijke trajecten.

  Onze organisatie laat zich typeren als no-nonsense organisatie waarbij een aanpak geldt van “Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Deze manier van werken vinden wij van belang voor zowel onze opdrachtgevers als de debiteuren. Onze manier van werken is daarnaast samen te vatten met de volgende kernwoorden: Integer, Klantgestuurd, Resultaatgericht, streeft naar Kwaliteit en heeft oog voor de Mens.

  De setting waarbinnen Bos Incasso werkt, zowel zelfstandig als binnen het samenwerkingsverband heeft de laatste jaren tot aantoonbare resultaten geleid. Het vertrouwen in onze missie en visie alsmede de resultaatgedrevenheid hebben er aan bijgedragen dat wij momenteel een rendement halen van minimaal 95% op de bij ons aangeleverde terecht uitbestede dossiers.

  Onze kennis en ervaring op het gebied van incasso tonen wij graag aan, ondermeer door middel van een presentatie in een persoonlijk gesprek. U mag van ons, als toekomstig incassopartner, verwachten dat wij ons onderscheidend en pro-actief opstellen ten aanzien van alle aspecten die bij een samenwerking behoren.