4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  BNS Research

  Specialisme: Incasso
  Adres: Schipholweg 9E
  Postcode: 2316 XB
  Stad: Leiden
  Telefoon: 071-5211150
  Email: info@bnsresearch.nl

  Wilt u meer weten over een bedrijf of particulier? Bijvoorbeeld omdat u een krediet wilt verstrekken, een arbeidsovereenkomst gaat sluiten of misschien wel een gerechtsprocedure wilt opstarten? BNS Research is expert in het professioneel verzamelen van achtergrondinformatie en het interpreteren ervan. Zo neemt u op discrete wijze kennis van de achtergrond van uw klant, nieuwe werknemer of wederpartij.

  BNS Research levert informatie op diverse onderzoeksgebieden. Of het nu gaat om de verhaalbaarheid van een vordering, een risicoanalyse voor een transactie of het checken van informatie uit een curriculum vitae. Wij leveren deze informatie snel, deskundig en betrouwbaar en uiteraard binnen de kaders van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

  Onder onze klanten rekenen wij advocatenkantoren, deurwaarders, incassobureaus, leasemaatschappijen, banken, verzekeringsmaatschappijen, detacheringorganisaties, de werving & selectie branche alsmede een keur aan bedrijven uit het MKB. De geleverde informatie is altijd real-time verkregen en wordt verzameld en verwerkt door onze ervaren medewerkers.

  Maak nu kennis met onze rapporten en profiteer van een aantrekkelijk aanbod! Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag, bel ons dan op (071) 521 11 50.