4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Blue Finance


  Specialisme: Incasso, Detachering, Cashflow optimalisatie
  Adres: Bronsweg 7
  Postcode: 8211 AL
  Woonplaats: LELYSTAD
  Telefoon: 0320-752607
  Email: info@bluefinance.nl

  Oplossingsgericht en transparant Blue Finance B.V. is de incassospecialist die streeft naar een perfecte dienstverlening en altijd op zoek is naar een snelle en goede oplossing voor problemen.

  Blue Finance is een jong bedrijf dat sinds 2006 zich richt op voornamelijk het midden- en kleinbedrijf maar de laatste jaren ook grotere ondernemingen met omvangrijke geldstromen. ‘Uitblijvende betalingen vormen een schadepost voor ondernemingen. Blue Finance helpt deze schade post voor u op te lossen. Dit door nauwkeurig en transparant te werken. Hierbij is goede communicatie in begrijpelijke taal erg belangrijk.’

  Blue Finance werkt samen met verschillende deurwaarderskantoren en heeft gedegen kennis en ervaring op gebied van gerechtelijke procedures.

  Het volledige incassotraject is op basis van ‘no cure no pay’. Voor het gerechtelijke traject neemt Blue Finance een beperkt deel van uw bedrijfsrisico over, indien wij u positief adviseren om naar de rechter te stappen. Deze formule is voor Nederlandse begrippen zeer vooruitstrevend. De incassospecialist houdt zich naast het incasseren van diverse vorderingen, ook bezig met advisering van interne incassoprocedures van bedrijven.

  Ervaar zelf hoe onze dienstverlening is. Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.