4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  BBU Gerechtsdeurwaarders & Incasso's

  Specialisme: Incasso
  Adres: Bachweg 2
  Postcode: 3816 NE
  Stad: Amersfoort
  Telefoon: 033-4220700
  Email: info@bbu-incasso.nl

  incasso

  BBU Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s is een organisatie die de wijze van incasseren afstemt op de wensen van haar klanten, waarbij communicatie hoog in het vaandel staat.

  De kernactiviteit van BBU Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s is het incasseren van vorderingen van bedrijven op bedrijven en op particulieren. Goede communicatie tussen ons en de opdrachtgever staat centraal, zodat elke opdrachtgever zijn of haar eigen contactpersoon heeft. Wij streven ernaar iedere vordering in het minnelijke traject op te lossen om zodoende de kosten te beperken en van uw slecht betalende klanten voorbeeldige betalers te maken.

  Mocht het echter nodig zijn juridische stappen te ondernemen of met spoed zekerheden te stellen, dan is dit ook geen enkel probleem.

  BBU Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s werkt samen met een vaste advocaten, zodat wij het volledige incasso traject van A tot Z voor u, snel en efficiënt, kunnen verzorgen tegen aantrekkelijke tarieven, ongeacht de hoofdsom.