4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  ASPA PARTNERS


  Specialisme: Incasso
  Adres: Groningseweg 9
  Postcode: 2994 LC
  Woonplaats: BARENDRECHT
  Telefoon: 010-8208880
  Email: info@aspapartners.nl

  Zelfstandig maar toch een team

  Het is nogal een verandering, vanuit een loondienstfunctie zomaar zelfstandig ondernemer worden. Ineens moet u alles zelf regelen en uiteraard zelf betalen. U staat er plotseling alleen voor !!!???
  Echter, door u aan te sluiten bij AspaPartners ZZP”er collectief staat u er niet alleen voor maar heeft u een compleet team van specialisten achter u staan. Als ZZP”er ben u gebaat bij het maken van uren; dit zijn de inkomsten waarvan u moet leven en bent u niet gebaat bij allerlei casino online administratieve beslommeringen. AspaPartners zorgt er voor dat u daar zo min mogelijk mee belast wordt en dat al u vragen worden beantwoord.

  Bovendien kunt u gebruik maken van alle voordelen van een groot deskundig team, zoals diverse kortingen op verzekeringen, en kunt u direct gebruik maken van een bedrijfswagen, collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, collectieve aansprakelijkheidsverzekeringen etc etc. Als team sta je sterk en wordt je voor vol aangezien !!

  Ook kunt u gebruik maken van onze database waarin alle aangesloten ZZP”ers met hun disciplines staan vermeld. U krijgt een werk aangeboden dat te omvangrijk is voor u alleen ? Gebruik de database en neem het werk aan tezamen met collega ZZP”ers die ook zijn aangesloten bij AspaPartners !