4 vrijblijvende offertes!

  Openstaande factuur:*

  Bedrijfsnaam:*

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:*

  Toelichting:

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

  Algemene Friese Informatiedienst A.F.I.


  Specialisme: Incasso, Juridisch advies, Krediet informatie
  Adres: Zuidergrachtswal 19-20
  Postcode: 8933 AE
  Woonplaats: LEEUWARDEN
  Telefoon: 058-2999999
  Email: info@afi.nl

  Wat AFI is

  AFI staat voor Algemeen Financieel Incassobedrijf. Hèt incassobedrijf dat sinds de oprichting in 1948 een uitstekende naam heeft opgebouwd op het gebied van juridische bijstand en met name het incasseren van vorderingen.

  Ons team van ruim 50 medewerkers ondersteunt meer dan 10.000 ondernemingen in het uitvoeren van het debiteurenbeleid. Onze opdrachtgevers zijn onder andere verzekeringsmaatschappijen, uitgeverijen en bedrijven in de logistiek, bouwnijverheid en zakelijke dienstverlening.

  Wat AFI doet

  AFI richt zich op ondernemers die ondersteuning kunnen gebruiken bij financiële en juridische zaken. We geven u als ondernemer de ruimte om zelfverzekerd en met minder zorgen zaken te doen. We nemen u die zaken uit handen die niet tot uw gewenste kernactiviteiten behoren.

  Waarom AFI succes heeft

  AFI verschaft u helderheid en inzicht in ondoorzichtige juridische procedures en ingewikkelde constructies omtrent leveringen, financieringen en verantwoordelijkheden. Door ons uitgebreide dienstenpakket kunt u zich bezighouden met de zaken waar u zelf goed in bent.

  Welk gevoel AFI heeft en geeft

  AFI put haar kracht uit het oplossen en voorkomen van geschillen. We streven naar transparantie, helderheid en rust. Onze mensen zijn vriendelijk en op basis van kennis en ervaring zelfverzekerd en doortastend.