4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Wanbetaler wordt gebeld door fiscus

Tienduizenden Nederlanders krijgen binnen kort een belletje van de belastingdienst. Staatssecretaris  Weekers van Financiën heeft dat aangekondigd. De wanbetalers krijgen een belletje omdat ze na een aanmaning en dwangbevel nog steeds niet hebben betaald. Voordat een gerechtelijke incassoprocedure wordt opgestart, is dat het laatste redmiddel. De belastingdienst denkt zo de relatief kleinere bedragen binnen te krijgen.

6 procent belasting betalers betaalt de laat

Op dit moment betaalt ongeveer 6% zijn belastingschuld te laat. Omdat er niet gereageerd wordt op aanmaningen en nbso dwangbevelen, wordt de wanbetaler gebeld. Behalve dat dit voor een deel, extra incassokosten voor de belastingbetaler voorkomt, krijgt de belastingdienst op deze manier sneller zijn geld.

Incassoprocedure

De belastingdienst neemt zo de werkwijze van incassobureaus over die in de zogenaamde minnelijke fase, trachten in overleg met de wanbetaler, de betaling binnen te krijgen. Door het contact met de wanbetaler kan de oorzaak van de wanbetaling beter worden achterhaald. Bovendien kunnen zo betalingsafspraken worden gemaakt die ook kunnen worden nagekomen.