4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Vier Leeuwen Incasso

Specialisme: Incasso en debiteurenbeheer
Adres: Oostdam 10
Postcode: 3441 EN
Stad: Woerden
Telefoon: 0348-405000
Email: info@vierleeuwenincasso.nl

Vier Leeuwen Incasso is specialist in de uitvoering van de minnelijke incassoprocedure. In belang van zowel debiteur als opdrachtgever, kan door een optimalisatie van deze incassoprocedure in veel gevallen een langdurend en tevens kostbaar juridisch traject vermeden worden. Vier Leeuwen Incasso heeft dan ook haar focus gelegd op incasso door een zeer uitgebreide, en maatwerk incassoprocedure te hanteren. Wij streven na zoveel mogelijk incassozaken nog zonder tussenkomst van de rechter te kunnen afronden.

Op gepaste wijze wordt de debiteur gesommeerd over te gaan tot betaling. Schriftelijk, telefonische en in sommige gevallen zelfs door middel van een bezoek van één van onze field collectors. Wanneer nodig worden betalingsregelingen getroffen. Eventuele betwistingen zullen met u worden teruggekoppeld, alvorens de procedure zal worden voortgezet. In sommige gevallen zal Vier Leeuwen Incasso optreden als mediator.

De te hanteren incassoprocedure betreft maatwerk, want ook hier geldt; geen enkele organisatie is hetzelfde. Vier Leeuwen Incasso streeft na een incassoprocedure te hanteren die perfect aansluit op de organisatie, haar gehanteerde voortraject en haar bedrijfsvisie. Hierop zal worden ingespeeld door verscheidenheid in duur van het traject, benaderingswijze (post, telefoon, e-mail, sms), aantal acties, tonatie van aanschrijven en mogelijke opvolging door middel van een juridisch traject. Onze adviseurs kunnen u ten alle tijden adviseren over de opbouw van het traject.