4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

15 miljard aan onbetaalde rekeningen

In 2010 heeft het Nederlandse bedrijfsleven € 15 miljard afgeschreven aan onbetaalde rekeningen. Dat is € 200 miljoen meer dan in 2009 en € 1,3 miljard meer dan in 2008. Dit blijkt uit onderzoek van Interim Justitia.

Overheid betaalt nog steeds te laat

Uit het onderzoek blijkt ook dat overheden nog steeds te laat betalen. Gemiddeld betaalt de overheid binnen 47 dagen en bedrijven betalen meestal binnen 43 dagen. Consumenten betalen gemiddeld na 30 dagen.

Deurwaarders en incassobureaus groeien met 10%

Gerechtsdeurwaarders en incassobureaus spinnen garen bij deze ontwikkeling. De verwachting is dat ook zij een groei hebben doorgemaakt van tussen de 10 en 12%. Gerechtsdeurwaarders hebben een wettelijke status om gerechtelijke stukken uit te reiken en vonnissen uit te voeren. Incassobureaus hebben geen wettelijke status maar zijn weer aan minder strenge regelgeving geboden om de vorderingen te innen. Zolang het aantal wanbetalers blijft groeien zal de omzet van incassobureaus en deurwaarders ook blijven groeien.