4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Nedinco

Specialisme: Incasso
Adres: Willibrorduslaan 49
Postcode: 5581 GB
Stad: Waalre
Telefoon: 040-2962314
Email: info@nedinco.nl

Nedinco is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen via een minnelijke en persoonlijke “op maat gesneden” procedure. Onze werkwijze is er op gericht om de openstaande gelden voor u te incasseren met dien verstande dat wij de debiteur in kwestie op een dusdanige wijze benaderen dat dit geen gevolgen behoeft te hebben voor de zakelijke/persoonlijke relatie tussen u en de debiteur. Ná ontvangst van uw opdracht is er normaliter binnen 48 uur het eerste contact met uw debiteur/debitrice, en heeft u de opdrachtbevestiging inmiddels al ontvangen. Separaat van het aanschrijven van uw debiteur wordt deze ook gebeld, gefaxt en/of via e-mail benaderd.

Indien een afdoende reactie uitblijft, zal de debiteur in kwestie door een van onze ervaren buitendienstmedewerkers ter plekke worden bezocht. Vanzelfsprekend wordt een bezoek door onze buitendienst vooraf aangekondigd. Indien een betaling via de buitengerechtelijke weg uitblijft zal er via de rechterlijke macht ingevorderd moeten worden. Dit zal in de praktijk echter niet vaak voorkomen.