4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Met een gerust hart genieten op het water

Met een sloep of een vlet kunt u heerlijk rustig varen op de binnenlandse wateren. Volop  700-501 dumps genieten van de omgeving en natuur wat geboden wordt tijdens een tocht. Een sloep heeft vaak een vaste ligplaats en wordt gebruikt Cisco 640-792 op mooie rustige dagen. De schipper op een sloep of een vlet is vaak ook een rustig persoon die zich niet druk wilt maken tijdens zijn vaartocht. Dan zal hij zich al helemaal niet druk willen maken over de verzekering die wel nodig is. Een w.a. verzekering kan voor de één voldoende zijn, maar er wordt toch geadviseerd om ook de casco, uitrusting, technisch de boot goed te laten verzekeren. Kijk op de website van Henskens Yachtverzekerkingen voor meer informatie over het verzekeren van een sloep en vlet.

Men heeft de sloep immers ergens anders liggen dan in zijn achtertuin en heeft dus geen dagelijks zicht erop. Het is belangrijk dat alle aspecten die bij de aanschaf van een sloep bekeken worden en indien nodig ook verzekerd worden. Boten zijn ook gevoelig voor vernieling of diefstal, zeker bij ligplaatsen waar geen toezicht is. Dan is het fijn om te weten dat deze onheilheden vergoed worden en u snel weer kan genieten van uw sloep of vliet op het water.

Een sloep

Een sloep kan ook uitstekend verhuurd worden voor de pleziervaart. Er zijn genoeg mensen die graag een dag erop willen gaan met een sloep op de rustige wateren binnen Nederland en deze dan willen huren. U kunt met uw verzekering adviseur bespreken wat daarbij komt kijken wat dekking van de verzekering betreft. Er is altijd wel een mouw aan te passen. Mocht u een wat oudere sloep willen aanschaffen die een verbouwing nodig heeft, dan kunt u ook de verbouwing verzekering afsluiten zodat u ook gedekt bent voor de materialen die aangeschaft moeten worden waar misschien schade op aangebracht wordt. Mocht de verbouwing goed zijn verlopen en u gaat de sloep ter water laten dan wordt de verzekering omgezet naar de bootverzekering die u wenst. Uw adviseur is uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden en zijn ook gepassioneerd in de watersport en vaartuigen. Ga direct naar http://www.henskensyachtverzekeringen.nl/ en laat u verder informeren over het verzekeren van boten en andere vaartuiten.