4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Lautenslager International

Specialisme: Incasso en juridisch advies
Adres: Velmolenweg 83
Postcode: 5401 HL
Stad: Uden
Telefoon: 0413-245291
Email: info@lautenslagerlegalgroup.com

Iedereen weet dat onbetaalde vorderingen een groot risico opleveren. Het is immers maar de vraag of en zo ja wanneer de klant tot betaling zal overgaan. 

Dit goedkope “krediet” dat U vaak ongewenst aan Uw klanten verstrekt, beïnvloedt rechtstreeks de liquiditeit en solvabiliteit van Uw onderneming. Bovendien bent U niet in de mogelijkheid het uitstaande geld opnieuw te investeren om zodoende meer winst te maken en het resultaat van Uw onderneming nog verder te laten groeien. Omdat ook de marges onder grote druk staan, is het snel incasseren van Uw vorderingen dus noodzakelijk!

Via de kernbegrippen snel en doeltreffend incasseren wij Uw vorderingen ongeacht de hoogte of oorsprong via het door ons ontwikkeld collect-systeem. Dit systeem werkt niet alleen snel maar ook zéér klantvriendelijk. Het hoeft dan ook beslist niet zo te zijn dat de relatie met Uw klant verbroken wordt door het aan ons verstrekken van een incasso-opdracht. Tevens worden ook alle rente en gemaakte kosten voor zover mogelijk op deze wijze geïncasseerd.