4 vrijblijvende offertes!

Openstaande factuur:*

Bedrijfsnaam:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail adres:*

Toelichting:

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 INCASSO OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van incassobureaus! Daardoor kon ik de juiste keuze maken. Mijn klant heeft gelukkig al betaald!"

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 13.212 offertes aangevraagd via deze website. Sinds 2012 het beste incassoportaal van Nederland"

  • Gratis 4 Incasso offertes
  • Enkel betrouwbare incassobureaus
  • No-Cure-No-Pay Incasso
  • Incasso 100% uitbesteden
  • Hoogste succespercentage
  • Gratis uw incasso indienen

Incasso Persoonlijk


Specialisme: Incasso
Adres: Keizersveld 87B
Postcode: 5803 AP Venray
Telefoon: 06449323 71(mobiel)
Email: info@incassopersoonlijk.nl

Ondanks de aantrekkende economie hebben bedrijven steeds vaker last van wanbetalers. Ondanks alle extra moeite en de vele loze beloften van een debiteur blijven de betalingen steeds vaker uit. Dat is natuurlijk heel vervelend en dat kost uw bedrijf enorm veel tijd, ergernis en geld.

Wij zijn een klein incassobureau met een enthousiaste groep mensen die u graag van dienst willen zijn om uw openstaande facturen te vorderen. Incasso Persoonlijk is een incasso bureau waar een persoonlijk betrokken werkwijze voorop staat.

Incasso Persoonlijk kan uw openstaande facturen op verschillende manieren incasseren. Na een kleine inventarisatie is aan u de keus op welke wijze wij voor u de openstaande facturen gaan vorderen.

Wij incasseren uw openstaande vordering snel en zorgvuldig en houden u desgewenst van iedere handeling/verandering op de hoogte. We werken met korte lijnen en zijn er dan ook op gericht om u de service te bieden zoals wij vinden dat die hoort te zijn.

Laat u verbazen door de persoonlijke aanpak van Incasso Persoonlijk !